fbpx

Huisregels & Info

Huisregels & Info

Leeftijd:
18 +, ID meenemen.

Wat zijn de betaalmiddelen?
Betaalmiddelen voor drank zijn munten. Eten moet contant betaald worden. Munten zijn te koop in de Eurohal bij de muntenkassa. Tevens is er een SNELKASSA aanwezig. Hier kun je alleen voor € 50,– of een veelvoud daarvan met gepast geld munten kopen. Je kan niet pinnen.

Mag ik mijn eigen voedsel en drank meenemen?
Nee, dit is niet toegestaan en moeten bij de ingang afgegeven worden.

Fouilleren?
Ja, bij de ingang en tijdens het evenement behouden wij ons het recht toe je te fouilleren. Voorwerpen (ook busjes deodorant) die gebruikt kunnen worden als wapen zullen in beslag worden genomen.

Toiletten?
Toiletbezoek is GRATIS en mogen alleen gebruikt worden waarvoor ze bestemd zijn. De toiletten worden gedurende de avond schoon gehouden.

Waar kan ik mijn jas kwijt?
Er zijn kluisjes aanwezig. Huur € 5,– (geschikt voor 2 jassen) + € 5,– borg. Bij inlevering van je sleutel ontvang je de borg terug. Met GEPAST geld betalen!

Fietsenstalling?
Bij de entree is een fietsenstalling ingericht.

Parkeren?
Naast de Eurohal is een grote GRATIS parkeerplaats.

Roken?
In de evenementenhal mag niet worden gerookt. Buiten is een rookgedeelte ingericht.

Zijn er rolstoel-plaatsen?
De Eurohal is voorzien van een degelijke vloer en daardoor rolstoel vriendelijk. Er is niet een speciale plek voor rolstoelen.

Mag ik mijn fototoestel meenemen?
Als het een huis-, tuin- en keukencamera is, wel. Professionele apparatuur is niet toegestaan; toestellen met afneembare lenzen worden sowieso niet toegelaten, net als filmcamera’s en opname apparatuur

Drugs?
Drugs zijn niet toegestaan! We hanteren een “zero tolerance” beleid.

Risico?
Betreding van dit evenement geschiedt op eigen risico.

Het spreekt voor zich dat ongewenst gedrag niet wordt getolereerd en men zich netjes gedraagt tijdens het evenement. Op die manier houden we het gezellig.